Bir lezzetin Hikayesi Aslında Hasan Usta... Adıyaman'dan İstanbul’a Gelen Hasan Usta 2008 Yılında İstanbul Esenler de Has Çiğköfte Dünyasını Kurarak Sektörde Kendini Göstermeye Başlamıştır. Bugün İtibari İle Fabrika Üretim Tesis Başta Olmak Üzere, İstanbul Gibi Birçok İlde Hizmet Vermeye Başlayan Hasan Usta, Francis’e Sistemi ve Kurumsal Kimlik Çalışmalarıyla da Sektörde Ön Sıralarda Yerini Almıştır. Hasan Usta, Özel Üretim ve Gizli Tutulan Formülü İle Damak Tadında Tartışılmaz Bir Lezzet Sunmaktadır. Iso 9001:2008 Kalite Standartlarına Uygun ve Hijyen Ortamlarda Üretilen Gıdalarımız da Herhangi Bir Katkı Maddesi Kullanılmamaktadır. Türkiye ve Yurtdışı Genelinde Bayilik Verilmeye Devam Etmektedir. Hasan Usta Evli ve 4 Çocuk Babasıdır.
Müşterilerimiz ve üretim ortaklarımızla karşılıklı ve sürdürülebilir büyümeyi gerçekleştirmek. Sektörümüzde, uyguladığımız sosyal sorumluluk ilkeleri ile uluslar arası alanda belirleyici olmak. Son teknoloji ve süreç uygulamaları ile sektöre yeni hizmetler sunmak ve lider konumda olmak. Tedarik zinciri boyunca yer alan tüm süreçlerimizi bilişim teknolojileri ile entegre ederek müşterilerimizin artan servis ihtiyaçlarına cevap vermek. Üretim süreçlerini kısaltmak için müşterilerimiz ile ilişkilerimizi sürekli hale getirmek. Süreç odaklı kalite yönetim sistemini uygulamak…
“KALİTE” bir yaşam tarzıdır. “KALİTE” tasarlanır, üretilir, kontrol edilir ve geliştirilir. “KALİTE” tüm çalışanların gönüllü desteği ve sorumluk bilinci ile sağlanır ve sürdürülür. Takım ruhu içerisinde şirket ve birim hedeflerine ulaşmak için çalışırız. Ar/Ge ve Hizmet Geliştirme faaliyetlerindeki hedefimiz; bilgimizi ve yaratıcılığımızı sürekli olarak geliştirerek, müşteri memnuniyeti ve rekabet için etkin hizmetler tasarlamaktır.
Üretimde, yüksek kalite ve hijyen standartlarını korumak.
Kullanılan tüm malzemelerin en kalitelilerini özenle seçmek.
Sağlık, hijyen ve lezzeti her zaman ön planda tutmak.
Tüm Has Çiğ Köfte şubelerinde aynı kalite, hizmet ve lezzet garantisi sunmak.
Müşteri istek ve beklentilerini en iyi şekilde karşılamak.
Tüm çalışanlar için sürekli eğitime öncelik vermek.
Kurum içi ve dışı tüm ilişkilerde karşılıklı güven ve sevgiyi korumak.
Marka gücünü arttırmak, insana yatırım yapmak, ürün ve hizmet kalitesini iyileştirmek için sürekli çalışmak.
Günümüzde eski usül gıda işleme ve tüketiciye sunma yaklaşımlarında gerek tüketicinin bilinçlenmesi gerekse ülkelerin gıda yasalarını "daha sağlıklı ve güvenli gıda üretme" doğrultusunda güncellemeleri nedeniyle çok önemli değişimler meydana gelmiş ve Gıda Güvenliği konusu son yılların en önemli toplumsal konusu olmuştur.
Sağlıklı olmak, bir insanın en temel ihtiyacı ve hakkıdır. Gıda ürünleri ise sağlımızı en kolay etkileyecek etmenlerin başında gelir. Dolayısıyla gıda ürününün güvenliği, ürünü kullanan tüketicinin mutlak bir talebidir ve üretici firmalarda tamamıyla yönetimin sorumluluğudur...